Keerme hermetiseerimisgeel 60g Punane

Keerme hermetiseerimisgeel 60g Punane

Product Code:3365
Availability:In Stock
  • 11.00€

  • Ex Tax: 9.17€

Keerme hermetiseerimisgeel

Meie poolt pakutavate anaeroobsete geelide sari jaguneb kolmeks: roheline, sinine ja punane. Kasutusvaldkonnad on järgmised: joogivee süsteemid, tarbevee süsteemid (külm, soe) küttesüsteemid, maagaasi ja vedeldatud gaasi süsteemid. Samuti geel kannatab antifriise, erinevad piiritused, bensiini ja freooni. Tohib kasutada ühendustel ekstreemsetes töökeskkondades, kus on vibratsioon ja kõrge rõhk, kuni 50 bar. Võimalik saada 15 ja 60 grammilised pakendid. Sõltuvalt sarja värvist geelidel on erinev suurem lubatud ühenduse läbimõõt, erinev polemiseerimis- (kuivamis-) aeg, erinev lahti võtmiseks vajalik jõud, ja erinev minimaalselt lubatud paigaldamisel ümbritseva keskkonna temperatuur. Geeli koostis ei ole toksiline ega allergiline, tal ei ole tugevat lõhna, mis võiks ärritada. Tohib määrida ka käega, näiteks raske ligipääsuga kohtades, kuid kasutatavate lahuste tõttu pikaajaline kontakt nahaga ei ole soovitatav. Polemiseeritud ühenduse torustikkudes kasutatavate ainete töö temperatuuride vahemik on -60°C kuni +150°C. Garanteerime, et geel ei muuda oma olekut õigel säilimisel (kinnises tuubis, pimedas ja jahedas kohas) vähemalt 3 aastat peale valmistamise kuupäeva. Geeli on võimalik kasutada ka peale garanteeritud säilitamisaega, juhul kui ta on vedelas olekus (geelina)

Selle sarja geele saab kirjeldada kolme sõnaga – kiire, mugav, kindel.

Kiire

Geel on kasutamiseks valmis. Kasutamine on väga lihtne, ei vaja eelnevat kogemust, ühe ühenduse tegemine ei võta rohkem kui 20 sekundit. Tööde teostamine on intuitiivne ja arusaadav ka algajale.

Keerme hermetiseerimisgeeli polümeriseerimise (kuivamise) aeg on 5 kuni 30 minutit sõltuvalt geeli margist. Viimane number on maksimaalselt võimalik, mis on tingitud erilistest töö tingimustest, madal temperatuur või kõrge töörõhk üle 50 baari.

Veetorustiku esimest rõhukatsetust on võimalik teha 15 minutit peale ühenduse tegemist, väikse õhurõhuga survestamise abil. 40 minuti pärast on võimalik katsetada kuni 10 baari rõhuga ja 24 tunni pärast tohib alustada torustiku kasutamist. Kõik ajad on arvestatud ümbritseva keskkonna temperatuuriga vähemalt +15°C või kõrgem. Madalamate temperatuuride puhul, ühenduskohta tuleb soendada ehitusfööniga 

 

Arvestades kiire geeli pealekandmise aega ja kiire polümeriseerimist (kuivamist) on väga lihtne välja arvutada ajalist kokkuhoidu ka eramaja suurusel objektil.

 Mugav

Pakend ja geeli koostis on sellised, et kasutamiseks ei ole vaja lisa tööriista. Tänu sirgele tuubi otsale on võimalik lihtsalt kanta geeli ühtlaselt keermele. Väga tähtis on see, et geel ei tilgu ega voola keerme pealt maha ühenduse kokku keeramisel, tänu millele toimub ühtlane keerme vahelise ruumi geeliga täitmine.

 

Geeli, mis tuleb ühenduskohast kokku keeramise ajal välja, on võimalik üle viia järgmisele keermeühendusele, komplektis oleva pintsli abil. Geel on anaeroobne, nii kaua kui tal on kokkupuude hapnikuga, ta jääb pehmeks. Polümeriseerib geel ainult ühenduse sees. Nii et käsitleda geeli enne kokku keeramist on väga lihtne.

KEERMEGEELI KULU

Toru mõõt

Geeli kulu

Ühenduste kogus

Läbimõõt, mm

Läbimõõt, toll

Grammid

Tuub 15 grammi

Tuub 60 grammi

15

½

0,3

40

150

20

¾

0,5

30

100

25

1

0,7

20

80

32

1 ¼

1,0

12

50

40

1 ½

1,5

8

35

 Ühendamine toimub käsitsi, ilma erilise jõu rakendamiseta. Ainuke nõue õige ühendamise tegemiseks – geel peab katma keere ühtlaselt. Ainult sellisel juhul võib garanteerida, et jõud mis mõjutab keere jaguneb ühtlaselt kõikide keerme vintide vahel.

 

Ühenduse lahti võtmine on samuti lihtne ja kerge. Sõltuvalt geeli margist selleks tuleb rakendada erineva jõu abivahendeid. Peale lahti keeramist te näete, et hermetiseerimisgeel on muutunud pulbri taoliseks massiks. Selle massi täielik eemaldamine uue ühenduse tegemiseks pole vajalik. Uut geeli tohib kanta vana kuiva peale, sellest keermeühenduse kvaliteet ja kindlus ei muutu.

 

Kindel

Hermetiseerimisgeelid veevarustuse, gaasi- ja küttesüsteemidele kindlalt tihendavad ja kaitsvad keere korrodeerimise eest. Võrreldes orgaanilistest keerme tihendusmaterjalidest (lina), geel ei ime enda sisse vett,  ei paisu kuivamisel, tänu millele saab garanteerida ühenduse pikkajalist kasutamist ja loomulikult ka ühenduse lekkekindlust. Peale kõike polümeerist materjalid aja vältel ei lagune.

Tootja annab ühendustele kuni 20 aastase garantii. Lina ja toruteibi valmistajad reeglina ei paku oma ühendustele garantii üle 3 aasta. Muidugi nii pikk garantii sõltub sellest, kuidas kanta geeli keermele. Kuid oma kogemusest võime väita, et õigesti kasutada meie geeli suudab ka algaja.

Anaeroobsed hermetiseerimisgeelid on õige valik nendele, kes ei ole harjunud teha sama asja mitu korda. Selliste geelide kasutamine garanteerib nii teie kui ka teie klienti ja tellija rahuolu. Te teete oma töö ära ja unustate sellest. Ja tööde tellija on kaitstud kalli ümberehituste ja remondi eest.

Kasutusjuhend

Geeli on mugav kanta keermele otse tuubist lameda otsaga. Te ei vaja abivahendeid geeli ühtlaseks kandmiseks. Komplektis koos geeliga on fiiberklaasist pintsel, selle abiga on võimalik korjata kokku ja viia üle järgmisele ühendusele geeli jäägid, mis tekkisid peale keerme kokku keeramist. See on väga mugav kui te kasutate geeli mitme ühenduste tegemiseks. Eelnevalt pintsel tuleb kuumutada lahtisel leegil ja vajutada vastu kõva pinda otsa pehmeks ja karvaseks. Seda on võimalik teha peale seda kui geel kuivab pintsli peal ära.

Enne geeli kandmist keere peab olema puhas mustusest, tolmust ja rasvast. Suure rooste ja mustuse puhastamiseks kasutage metallharja, tolmu ja rasva eemaldamiseks võib kasutada erinevad lahustid.

 

1.       Enne kasutamist raputada tuub, et aine seguneks

2.       Otse tuubist kandke geel ühtlaselt keermele

3.       Keerake ühendus käte abil kokku, võtmega üle pingutamine pole kohustuslik. Pingutamine kiirendab hermetiseerimise protsessi, kuid geel polümeriseerub ka peale mõne keerme vindi kokku keeramist. Tänu sellele võib paigaldada mugavasse asendisse kraani, veemõõtjat või manomeetri

4.       Peale kooku keeramist te näete liigse geeli jääkide tekkimise keerme ühenduskohal. Juhul, kui jääkidest tekib ühtlane krae, see tähendab, et ühendus oli tehtud korrektselt ja geel on ühtlaselt katnud liitekohta. Ja vastupidi, kui ühtlast kraed ei tekkinud, ühendus on mitte korrektne ja seda tuleb keerata lahti ja katta ühenduskoht geeliga veel kord.

5.      Jäägid korjake pintsliga kokku ja viige üle järgmisele ühenduskohale.

6.       Mõned minutid peale ühenduse tegemist toimub nii nimetatud esmane fikseerimine, see tähendab, et ei jõua kätega keerate ühendus lahti. Veetorustiku esimese rõhukatsetust on võimalik teha 15 minutit peale ühenduse tegemist, väikse õhurõhuga survestamise abil. 40 minutit pärast on võimalik katsetada kuni 10 baari rõhuga, ja 24 tunni pärast tohib katsetada rõhuga 40 baari ja alustada torustiku kasutamist.

Geeli kuivamisaeg sõltub keerme läbimõõdust, materjalist ja ümbritseva keskkonna temperatuurist. 80% juhtumitest ooteaeg on juhendis soovitatud kordades väiksem. Vaid 6 lihtsa sammu abil on võimalik saavutada töökindlat ühendust erinevatele süsteemidele.



Kerge lahti võtmine

roheline

- Ühenduse läbimõõt 1/8" kuni 1 1/2"

- Keskmine polemiseerimisaeg: 15 min

- Keskkonna temperatuur ühendamisel +18°C või kõrgem